Garanti Bankası Yerleşkemizde Daha Fazla İstihdam Edecek

Garanti Bankası Çağrı Merkezi Lokasyon yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. 

Üniversitemiz yerleşkesi içerisinde yer alan çağrı merkezinin kapasitesi artırılarak çalışan sayısına artırıldı.

 Törene Valimiz Davut Gül, Rektörümüz Prof. Dr. Âlim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Taşkın, Garanti Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Erbil ve bankanın üst düzey yöneticileri katıldı. 

Programda konuşan Garanti Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Erbil, çağrı merkezlerinin önemine değinerek, "1997 yılında temellerini attığımız çağrı merkezleri bugün itibarıyla çok büyüdü. 19 bin çalışanımız var. Çağrı merkezlerinde de bin 200 kişi çalışıyor. İnşallah istihdamlarımıza devam edeceğiz." dedi. 

Rektörümüz Yıldız ise, Garanti Bankası'nın Üniversitemiz içerisinde çağrı merkezi açmasının önemli olduğunun altını çizerek, “Çağrı merkezinde çalışanların yüzde 65’i Üniversitemiz öğrencileridir. Bu, oldukça önemli bir noktadır. Öğrencilerimiz okurken de ve mezun olduktan sonra da burada çalışabilmektedirler.” diye vurguladı.

Valimiz Davut Gül ise, 9 yıl önce temeli atılan ve 60 kişiyle işe başlanılan çağrı merkezin de şu an 600 kişi çalıştığını dile getirerek, "Sivas'a inanan ve güvenen bankamızın yetkililerine teşekkür ediyorum. Sivaslılar yatırıma açık insanlar. Sizler de gençlerimizi istihdam etmek için çalışıyorsunuz. Sizlere teşekkürlerimi sunuyorum." şeklinde konuştu. 

Konuşmalarından ardından Vali Gül, Rektörümüz Yıldız ve beraberindekiler çağrı merkezi binasını gezdi.



Haber Tarihi : 23.08.2017

AYLARA GÖRE HABERLER