Üniversitemize Dünya Şampiyonluğunu Getirdi

Her alanda olduğu gibi spor alanında da Üniversitemiz öğrencilerinin başarıları arka arkaya gelmeye devam ediyor.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu 1. sınıf öğrencisi Burçin Urhan, Polonya’nın Varşova şehrinde 32 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen 2. Dünya Taichi Şampiyonasında şampiyon oldu.

Burçin Urhan yaptığı açıklamada, “Şampiyona öncesinde uzun bir kamp sürecinden geçtim. Çin’de 1 ay süren bir kampımız oldu. Çok şükür çalışmamın, emeklerimin karşılığını aldım; ülkeme şampiyonlukla döndüm. Ülkeme, Üniversiteme, okuluma şampiyonlukla dönmenin ve bu Üniversitenin öğrencisi olmanın gururunu yaşıyorum. Kamp süresinde yanımda olan Millî Takım antrenörüm Salih Urhan’a, Federasyon Başkanımız Abdurrahman Akyüz ile eşi Fatma Akyüz’e, Millî Takım antrenörümüz Murat Urhan’a, Rektörümüz Alim Yıldız’a ve okul müdürümüz Yrd.  Doç Dr. Mehmet Gül’e katkı ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERLE İLGİLİ VİDEO İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch      SRT

Haber Tarihi : 07.03.2017