Bilim Şenliği Düzenlendi

Üniversitemiz Vakfı Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu öğrencileri tarafından geleneksel bilim şenliği etkinliği düzenlendi.

Öğrencilerimizde bilimsel merak uyandırmak ve yeni fikirler üretmelerini sağlamak, öğrencilerin gözlem yaparak kendi düşünce ürünleri olan projeleri geliştirmelerine fırsat oluşturarak geliştirdikleri projelerini yazılı ve sözlü olarak ifade edebilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen bilim şenliğine Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Alim, okul idarecileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın açılışını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve beraberindekiler, öğrenciler tarafından hazırlanan Bilim Şenliği Sergisi’ni dolaşarak bilgi aldılar.

Haber Tarihi : 15.05.2017