Şarkışla Aşık Veysel MYO'da Çanakkale Şehitleri Programı

Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde faaliyette bulunan Atatürkçü Düşünce Kulübü ve Girişimcilik Kulübü öğrencileri 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla konferans düzenledi.

Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlen programa Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

Konferans öncesinde programa katılanlara üzüm hoşafı ve kuru ekmek ikram edildi.

Öğretim Görevlisi Ahmet Necip Günaydın “Çanakkale Savaşlarında Atatürk’ün Rolü” konulu konferansından sonra yüksekokul öğrencilerinden Şaban Battal Uçar kendisinin kaleme aldığı “Seninleyim Çanakkale”, Fatma Nur Altınbaş ise “Son Sesleniş” adlı şiirleri okudular.

Programın sonunda Dr. Nevzat Balıkçıoğlu, Öğretim Görevlisi Ahmet Necip Günaydın’a teşekkür belgesi verdi.

Haber Tarihi : 29.03.2018