Üniversitemizde Bayramlaşma Merasimi Düzenlendi

Kurban Bayramı sebebiyle Üniversitemizde bayramlaşma merasimi düzenlendi.

Rektörlük Protokol Girişi Fuaye Alanında düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Rektör Danışmanları Doç Dr. Taner Çifçi, Dr. Öğr. Üyesi Gazi Sonkur, Öğr. Gör. Kemal Demetçiçek, dekanlar, müdürler, akademik ve idari personel katıldı.

Rektörümüz, akademik ve idari personelin oldukça yoğun bir katılımı ile gerçekleşen bayramlaşma töreninde; bayramların vesile olduğu birlik ve beraberliğin üniversitemizde de yaşandığına tanıklık ettiklerini dile getirerek memnuniyetlerini belirtmiştir. Program boyunca tüm personelle yakından ilgilenen Rektörümüz, programa katılan personelle bayramlaşarak bayramlarını tebrik etmiştir.

Haber Tarihi : 03.07.2023