Hastalarımız Bayrama Ziyaretçilerini Bekliyor

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, zaman zaman Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanemizde yatan hastaları ziyaret ederken, hizmet kalitesinin, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetinin artırılması yönünde çalışmalarına da devam ediyor.

Bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, yaklaşmakta olan Kurban Bayramını hastanemizde yatarak geçirmek zorunda olan hastaların moral ve motivasyonlarına katkı sağlayacağı düşüncesiyle dileyen hastaların saç ve sakal tıraşlarının yaptırılması talimatını verdi.

 

Rektörümüzün talimatları doğrultusunda yapılan bu sosyal çalışmayla hem insanî ve hem de dinî görevlerimizden biri olan hasta ziyaretinin daha neşeli ve bayramın adına yakışır bir halde bayramın geçirilmesine katkı sağlanacağını ifade eden hasta yakınları ve hastalar, yapılan uygulamadan memnuniyetlerini ifade ettiler.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve ince düşüncesinden dolayı teşekkürlerini ifade eden hastalar bayram ziyareti için yakınlarını sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdiler.



Haber Tarihi : 31.08.2017

AYLARA GÖRE HABERLER