“Proje Destek Kaynakları” Eğitimi

Üniversitemiz Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Proje Destek Ofisi tarafından Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde “Proje Destek Kaynakları” eğitimi verildi.


Üniversitemizde daha fazla projenin üretilmesi ve üretilen projelerin hangi standartlarda olması gibi konuların anlatıldığı, Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim toplantısına Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. 

Programın açış konuşmasını yapan Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, “Bugün bizim akademik çalışmalarımıza rehberlik yapacak bir sunum için bir arada bulunuyoruz. Bu etkinliğimiz bizim fakültemizin stratejik planının içerisinde yer alan stratejik hedeflerimizden birinin bir sonucu olarak gerçekleştiriliyor. Proje Destek Ofisi biliyorsunuz üniversitemizin yeni birimlerinden biri. Son derece güzel faaliyetler yapan dinamik bir birim. Bütün amacımız fakültemizin proje üretme dinamiğini biraz daha artırmak, biraz daha ileriye taşıyabilmek.” dedi. 

Prof. Dr. Hatice Tel Aydın’ın konuşmasının ardından eğitime geçildi.

Eğitimi veren Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak sunumuna Proje Destek Ofisi’nin kısa tanıtımı ve görevleri ile Ofis’in öngörülen amaçlanan çalışmalarla ilgili öngörülen çalışmalarını anlatarak başladı.

Tanıtımın sonrasında ‘Proje nedir?’ sorusuna değinen Prof. Dr. Kavak, destek-teşvik mekanizmaları arasında yer alan TÜBİTAK, KOSGEB, TKDK, Kalkınma Ajansları, AFAD gibi projeleri destekleyen kuruluşlar ile ilgili bilgi verdi.
 
 



Haber Tarihi : 21.02.2019

AYLARA GÖRE HABERLER