Çorba Bizden Çalışma Sizden!

Üniversitemizde vize sınavlarının başlaması nedeniyle öğrencilerimizin ders çalışmalarını desteklemek için “Çorba Bizden Çalışma Sizden!” sloganı ile çorba ikramı başladı.

Merkezî Kütüphane’de 17.00 ila 19.00 saatleri arasında yapılan çorba ve su ikramında öğrencileri ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal Kılıç öğrencilerle bir araya geldi ve çorba ikramını kendileri yaparak öğrencilerle sohbet ettiler.

Öğrencilerimizin sınav dönemlerinde derslerine daha iyi çalışabilmeleri için böyle bir uygulamanın iki yıldır yürütüldüğünü ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, öğrencilerimize sınavda başarılar diledi

Yapılan uygulamadan memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler, sınav haftasında böyle bir uygulamanın sınavlara çalışan öğrenciler için güzel bir uygulama olduğunu belirterek Rektörlüğümüze ve kütüphane yönetimine teşekkürlerini ifade ettiler.

Haber Tarihi : 12.11.2018