Rektör Yardımcısı Çimen'den Sağlık Bakanı Akdağ'a Ziyaret

Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Çimen, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Çetin ve Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Zübeyda Akın Polat ile birlikte Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ‘ı makamında ziyaret ederek Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi’nin sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Hastanenin, eski yönetimden 70 milyon TL borçla alındığını ifade eden Prof. Dr. Çimen, bu konuda üniversite yönetimi olarak kendilerine düşen tedbirleri almayı planladıklarını, özellikle çocuk bölümü olmak üzere, yan dal uzmanlıkları ile ilgili olarak mecburi hizmetle yükümlü doktorların Üniversitemiz Hastanesi’nde görev yapmaları konusunda Sayın Bakanımızdan destek beklediklerini belirtti.

Samimi ve sıcak bir ortam içinde geçen görüşmede Bakan Akdağ, sorunların imkânlar ölçüsünde çözümü için ilgililere gerekli talimatları vereceğini ifade etti.

Haber Tarihi : 19.10.2016