Göreve Yeni Başlayan Doktorlara Oryantasyon Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanemizde göreve yeni başlayan hekimler için Kalite Yönetim Birimi tarafından oryantasyon eğitim programı düzenlendi.


Oryantasyon programı kapsamında; Prof. Dr. M. Zahir Bakıcı “Mikrobiyoloji Laboratuvarı Materyallerinin Alınması, Gönderilmesi, Laboratuvar İşlemleri ve Sonuçlarının değerlendirilmesi”, Dr. Öğr. Üyesi H. Okan Doğan “Biyokimya Laboratuvarı Materyallerinin Alınması, Gönderilmesi, Laboratuvar İşlemleri ve Sonuçlarının Değerlendirilmesi”, Dr. Öğr Üyesi Seyit Ali Büyüktuna, “Enfeksiyonlarda Standart Önlemler, El Hijyeni, Kırım Kongo Kanamalı Ateşinden Korunma Yolları”, Kalite Koordinatörü Uzm. Hem. Ümmügülsüm Oflaz “ Hasta ve Çalışan Güvenliği Uygulamaları”, Prof. Dr. Mehmet Şencan “ Kan ve Kan Ürünleri Transfüzyonu”, Çevre Görevlisi Elmas Hümeyra Özbölük “Atık Yönetimi”, Yangın Teknikeri M. Yılmaz Özpirinç ise “Yangın Güvenliği” konuları hakkında hekimlerimizi bilgilendirdiler. 

Eğitim sonrası, göreve yeni başlayan hekimlerimiz, oryantasyon eğitiminin verimli olduğunu, kuruma uyum sürecinde kendilerine katkı sağlayacağını ifade ederek, hastane yönetimine teşekkür ettiler.
 



Haber Tarihi : 04.03.2019

AYLARA GÖRE HABERLER