Veteriner Fakültesi Tarafından Beyaz Önlük Giyme Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz Veteriner Fakültesi tarafından Beyaz Önlük Giyme Töreni 4 Eylül Kültür Merkez’inde gerçekleştirildi.

Törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Ahmet Alim, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Barış Atalay Uslu, Veteriner Odası Başkanı Erdem Şenel, beyaz önlük giymek için gelen 1. ve 2. sınıf öğrencileri ile veliler katıldı.

Programda konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven veterinerlik mesleğinin öneminden bahsederek, “İnsanlığa hizmet edecek olan genç kardeşlerimizi kutluyorum. Ailelerinin heyecanları gözlerinden okunuyor. Siz değerli öğrencilerimizin üzerinize giydiğiniz beyaz önlükler gibi ter temiz bir meslek hayatınızın olmasını temenni ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum.” Dedi.

Program pandemi döneminden dolayı önlük giyemeyen 2. Sınıf öğrencileri ve bu yıl veterinerlik bölümünü kazanan 1. Sınıf öğrencilerinin önlük giye töreni ile devam etti.

Haber Tarihi : 10.12.2021