Rektörümüz İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ilçelerde bulunan yüksekokulları ziyaretleri kapsamında Gemerek Meslek Yüksekokulu’nu, daha sonra da Gemerek Kaymakamlığını ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Yıldız,  Gemerek Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Teslime Daşbaşı’nı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Müdür Yrd. Doç. Dr. Daşbaşı Rektör Prof. Dr. Yıldız ile sohbet ederek Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi verdi.

Meslek Yüksekokulu hakkında Müdür Yrd. Doç. Dr. Daşbaşı ile görüş alışverişinde bulunan Rektör Prof. Dr. Yıldız daha sonra Meslek Yüksekokulu’nu gezerek öğrencilerin sorunlarını dinledi.

-Kaymakam Kılınç’a Ziyaret-

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız Gemerek ziyareti kapsamında Gemerek Kaymakamlığı’na  geçerek  Kaymakam Cuma Kılınç’ı makamında ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız,  Gemerek ve Gemerek Meslek Yüksekokulu hakkında Kaymakam Kılınç’la görüş alışverişinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kılınç ise Rektör Yıldız’a teşekkür ederek İlçe ve Meslek Yüksekokulu çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 



Haber Tarihi : 04.10.2016

AYLARA GÖRE HABERLER