Ebelik Kongresinden Birincilik Ödülü

Akademisyen ve öğrencilerimiz bilimsel alanda yaptıkları güzel bir çalışmayla Üniversitemizin ismini Amasya’da düzenlenen 5. Uluslararası ve 9. Ulusal Ebelik Öğrencileri Kongresi’nde duyurdular.

Amasya’da düzenlenen 5. Uluslararası ve 9. Ulusal Ebelik Öğrencileri Kongresi’nde Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü yüksek lisans öğrencisi Ebe Sevgi Kelek ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Gülbahtiyar Demirel “Ayva Çekirdeği Jölesi ve Anne Sütünün Meme Başı Çatlağı Oluşumuna Etkisi” adlı çalışma ile sözel bildiri dalında birincilik ödülüne layık görüldüler.

Rektörlük olarak, bu bilimsel çalışmayı gerçekleştiren akademisyenlerimizi ve öğrencilerimizi kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Haber Tarihi : 17.05.2018