Hayırseverlerden Üniversitemize Destek

Şehrimiz ve Üniversitemiz arasındaki ilişki her geçen gün daha da ileri düzeye taşınıyor.

Öğrencilerimizin daha donanımlı olmaları, daha iyi eğitim almaları için hayırseverlerimiz Üniversitemizi destekliyorlar.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve ekibinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde şehrimiz hayırseverleri dikkatlerini Üniversitemize çevirmiş durumda.

Enlem Harita ve Mira Harita, Mühendislik Fakültesi öğrencilerimizin eğitim aldıkları binaların fiziki yapılarının daha iyi olması için 100 kişilik bir sınıf yaptırdılar. Ayrıca bir sınıfın tamir ve tadilatını üstlendiler.

Sivas Pegem Akademi ise KPSS, ALES, YDS gibi sınavlara giren öğrencilerimize ve Eğitim Fakültesi’ne destek sağladılar.

Üniversitemize katkı sağlayan hayırseverlerimize Rektörümüz Yıldız, teşekkür belgesi takdim etti.

Haber Tarihi : 25.08.2017