Üniversitemiz İletişim Fakültesinde Atölye Çalışması Gerçekleştirildi

Üniversitemiz ve Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen protokol kapsamında Sivas Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, İletişim Fakültemizde düzenlenen uygulamalı sinema ve fotoğrafçılık atölyelerine katıldı.

Atölye çalışması kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Özgür İpek “Sinemanın Tarihsel Gelişimi Ve Dijital Sinema”, Dr. Öğr. Üyesi Oğuz Selim Kobaza ise “Atölye Kapsamında Fotoğraf Makinesi Kullanımı” başlıklı konularda öğrencilere eğitim verdi.

Sivas Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Nurgül Kartal yaptığı konuşmada, bu iş birliğinin önümüzdeki zamanlarda da devam edeceğini ve öğrencilerin memnuniyetini ifade etti.

Haber Tarihi : 06.06.2023