Öğrencilerimize Ücretsiz İftar

Öğrenci odaklı çalışmalarını sürdüren Rektörlüğümüzün himayesinde geçtiğimiz yıl başlatılan öğrencilerimize ücretsiz iftar verilmesi “Paylaşmak Güzeldir” sloganıyla bu yıl da devam ediyor.

 

Hayırseverlerin bağışlarıyla Üniversitemiz Merkezi Kafeteryanın 2’nci katında başlayan uygulamaya 2 binin üzerinde katılım olurken öğrenciler duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

“Burada Aile Ortamı Oluşturuluyor”

 

Konuyla ilgili görüşlerini belirten öğrencilerden İİBF İşletme Bölümü öğrencisi Salim Açıkgöz, “Rektörümüze ve bütün hocalarımıza öncelikle teşekkür ediyoruz. Bilindiği üzere Sivas’a değişik illerden gelen öğrenci arkadaşlarımız var, herkes ailesinden uzakta. Burada öncelikle bir aile ortamı oluşuyor. Herkes Ramazan Ayı’nda orucunu açıyor, evine uzak olan, yurduna yetişemeyen, ders arasında çıkıp gelen herkes faydalanıyor. Herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Diş Hekimliği öğrencisi Onur Akçalı ise, “Ailemizden uzağız. Öğrenciler için zor oluyor. Ben yurtta kalıyorum, orada genellikle çok sıra oluyor. Üniversitemizin düzenlediği bu etkinlik iyi.” ifadelerini kullandı.

 

İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Funda Uçar yurtlarda çok sıra olduğunu söyleyerek, “Sürekli sıra beklemekten sabırsızlanıyoruz, karnımız doymuyor. En azından burada ücretsiz, bu bizim için güzel bir şey. Bağış yapanlara da çok teşekkür ediyorum. Memnunum.” şeklinde konuştu.

 

Ramazan Ayı sonuna kadar devam edecek ücretsiz iftar yemeğine katkı sağlamak isteyen hayır sahiplerinin de Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı'nın Vakıflar Bankası nezdinde ki TR410001500158007308805547 nolu hesabına iftar yemeği bedeli olarak bağış yapabilmektedir.



Haber Tarihi : 10.05.2019

AYLARA GÖRE HABERLER