Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Özel Yetenek Sınavı

2019–2020 öğretim yılında Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’ne Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alımı için yapılacak sınavla ilgili ayrıntılar açıklandı.

Bu kapsamda, Müzik Öğretmenliği için 30, Resim Öğretmenliği için 35 kişilik kontenjan açıldı.

Sınava girecek adaylar her iki bölüm için başvuru ve ön kayıtlarını 01-19 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapacaklar. Müzik Öğretmenliği özel yetenek sınavı 26-28 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılırken, Resim Öğretmenliği sınavı 26  Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ön kayıtlar ve kesin kayıtların Eğitim Fakültesi Dekanlığı Özel Yetenek Sınavı Kayıt Bürosunda (Dekanlık Katı Öğrenci İşleri Bürosu) gerçekleştirileceği sınavların Müzik Öğretmenliği birinci ve ikinci aşama sınavları Müzik Eğitimi Anabilim Dalı binasında, Resim Öğretmenliği sınavı ise İletişim Fakültesi’nin karşısında yer alan 2’nci Yemekhanede yapılacak.

Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu İçin: http://www.cumhuriyet.edu.tr/userfiles/egitimgsf.pdf

Haber Tarihi : 24.07.2019