Kangal Meslek Yüksekokulu’ndan İdari Kadroya Yangın Eğitimi

Üniversitemiz Kangal Meslek Yüksekokulu’nda, akademik ve idari personelimize yönelik yangın eğitimi verildi.

Eğitimi veren Üniversitemiz Sivil Savunma Uzmanı Seçkin Şenol, görsellerle zenginleştirdiği eğitiminde, vatandaşlarımızın yangın konusunda daha fazla bilgilendirilmesi gerektiğinin önemine vurgu yaptı. Yangın çeşitleri, yangına karşı alınması gereken tedbirler, yangına müdahalenin nasıl olması gerektiği konusunda personelimizi bilgilendirdi.

Kangal Meslek Yüksekokulumuzda, öğrencilerimize yönelik olarak Adli Bilgilendirme Semineri düzenlendi.

Öğrencilere bilgi veren Savcı Yunus Özdemir, halk içinde sıklıkla karşılaşılan suçlar, bu suçların ceza karşılıkları, mağdurların hakları ve yapması gerekenler gibi önemli konularda öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Eğitim-öğretim hayatlarına daha güvenli ve huzurlu bir ortamda devam edebilmeleri için bu bilgilendirmelerin önemli olduğunu belirten Savcı Özdemir, seminer sonrası öğrencilerle seminer hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Haber Tarihi : 31.03.2017