CENGEL 6’ncı Kitabını Yayımladı

Açıldığı günden bu yana engellilerin sorunlarına çözüm olma noktasında yaptığı faaliyetlerle engellilerimizin sesi olan CENGEL faaliyet alanını bir adım daha ileriye taşıdı.


2017 yılında engellilerimizin vatan, bayrak ve 15 Temmuz’la ilgili duygularını bir araya getirildiği “Vatan Sevgisi Engel Tanımaz” isimli şiir kitabı CENGEL tarafından yayımlanmıştı.

Bu kapsamda, Tevfik Geneş’in “Kutubî Şiirler” isimli kitabı CENGEL’in altıncı kitabı olarak yayımlandı.

Rektör Başdanışmanı ve CENGEL Birimi Sorumlusu Prof. Dr. Recep Toparlı, Tevfik Geneş ve kitabı yayıma hazırlayan İlkay Coşkun Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı ziyaret ederek kitabı takdim ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız konu ile ilgili açıklamasında “CENGEL’de güzel şeyler yapılıyor. Biz engellilerin önündeki engelleri kaldırmak için uğraşıyoruz. Sadece üniversitede değil şehirde de aynı şekilde faaliyetlerimiz devam ediyor. Kitaplar da bu açıdan önemli. Şiirle uğraşan arkadaşlarımızın kitaplarını bastırdık. Daha güzel şeylerde yapmak istiyoruz. Planlarımız var, engelsiz bina projemiz geçti. Yine engellilere yönelik engelli arkadaşlarımızı evlerinden evlerine bırakıyorduk. Bu işler daha da iyiye doğru gidecek.” cümlelerine yer verdi.
 



Haber Tarihi : 29.03.2019

AYLARA GÖRE HABERLER