Rektörümüz Erasmus İle Üniversitemize Gelen Personellerle Bir Araya Geldi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Senato Toplantı Salonu’nda Erasmus K107 Personel Hareketliliği ile Üniversitemize gelen akademik ve idari personel ile toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. Ali Aksu katıldı.

Toplantıda Rektör Prof. Dr. Yıldız konuşmasında, “ Üniversitemiz uluslararası eğitim programlarına oldukça önem veriyor. Gerçekleştirdiğimiz projeler, faaliyetler ile sizlerle bir araya geliyoruz. Umarım Sivas’ı ve Üniversitemizi sevmişsinizdir. Sizleri Üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum.” dedi.

Personellerin Üniversitemizde geçirdiği süre zarfınca yaşadıkları deneyimleri ve değerlendirmeleri dinleyen Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, personellere teşekkür belgesi takdiminde bulunarak toplantı sona erdi.

Haber Tarihi : 14.10.2022