İdarecilerimiz Söz Meclisi'nde

Hızlı, etkin, çözüm odaklı, öğrenci ve personele yakın bir anlayışla hareket eden Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve ekibi Fakülte, Enstitü, Konservatuvar, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu sekreterleri ile “Söz Meclisi” programında Susamışlar Konağı’nda bir araya geldi.

Programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Recep Toparlı, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Hakan Yekbaş, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Sekreterleri katıldı.

Programda Personelimiz İlbegüm Kesici Ay ve Eşi Sinan Ay, Türk halk müziğinden örnekler seslendirdi.

Samimi bir havada geçen söyleşide Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız; öğrencilik yıllarından gençliğine, edebî kişiliğinden yaptığı çalışmalara kadar hemen her konudaki soruları cevapladı.

Programın son bölümünde katılımcılar Rektörümüze, Genel Sekreterimize ve Daire Başkanlarımıza görev yaptıkları birimlerle ile ilgili istek, talep ve şikâyetlerini bildirerek çözüm istediler ve kendilerine böyle bir davet geldiğinde şaşırdıklarını, ilk defa böyle bir organizasyonla karşılaştıklarını ve memnuniyetlerini ifade ettiler.

Prof. Dr. Yıldız, program sonunda katılımcılar ile toplu fotoğraf çektirdi.



Haber Tarihi : 03.01.2018

AYLARA GÖRE HABERLER