Cumhuriyet Üniversitesi Koleji Teknolojiyi Takip Ediyor

Günümüz teknolojisi her alana olduğu gibi eğitim sektörüne de yenilikler getirmiştir. Bilgiye ulaşmanın en kolay yolu olan teknolojik ürünler, artık okullarımızdaki eğitim araç ve gereçleri arasında yoğun bir şekilde yerlerini bulmaya başlamıştır. Bir dönem tepegöz, video, televizyon, radyo gibi unsurların kullanıldığı eğitim sektöründe artık bu materyallerin yerini tartışmasız bir şekilde bilgisayar, projeksiyon cihazları ve akıllı tahtalar almaya başlamıştır.

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Koleji Okulları da eğitim-öğretim alanında kendilerini sürekli olarak geliştirmeye ve yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda Üniversitemiz Özel Mahir Sevim Özduman İlköğretim Okulu’nda yapılan teknolojik değişikliklerle “Akıllı Tahta” uygulaması başlatıldı. Bununla, öğrencilerin daha kaliteli ve akılda kalıcı ders görmeleri hedefleniyor. “Kara Tahtanın Yerini Akıllı Tahta Aldı” 2000’li yılların başından bugüne kadar eğitim hayatını sürdüren ve teknolojik gelişmeleri  bundan sonra daha güncel olarak takip edecek olan Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı okullarımızın sınıflarında kullanılmaya başlanılan “Akıllı Tahta” uygulamasından; öğrencilerin,öğretmenlerin, okul idaresinin ve velilerin mutlu oldukları gözlemlendi.

Haber Tarihi : 06.12.2016