19 Mayıs ve Atatürk Resim Sergisi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı 2’nci sınıf öğrencileri tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla “19 Mayıs ve Atatürk” isimli resim sergisi açıldı.

 

Eğitim Fakültesi öğrenci girişinde 16 resmin yer aldığı serginin Danışmanlığını Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Şükran Bulut yaparken sergide Ahmet Çetin, Arzu Erol, Dilek Şimşek, Enes Işık, Fatmagül Geçgel, Hilal Güzel, Neslihan Yalçınkaya, Özlem Akçadağ’ın Atatürk portreleri sergilendi.

 

Sergiyle ilgili açıklamalarda bulunan Dr. Öğr. Üyesi Şükran Bulut, “Arkadaşlarımızla bugün resim sergisi açtık. Bu sergimiz 19 Mayıs ve Atatürk başlıklı bir sergi. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla her sene sergilediğimiz sergilerden bir tanesi. O nedenle çok anlamlı ve özel bir sergi. 16 adet kuru boya, sulu boya ve kara kalem çalışmalarının yer aldığı sergi Atatürk portrelerinden oluşuyor. Arkadaşlarımız henüz 2’nci sınıf öğrencileri. Canla başla ve severek bu çalışmaları yaptılar. Hafta boyunca devam edecek sergimiz. İlgilenen herkesi bekliyoruz.” diye konuştu.



Haber Tarihi : 17.05.2019

AYLARA GÖRE HABERLER