“Clinical Key Ve Uptodate Clinic Karar Destek Sistemleri” Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı iş birliğinde düzenlenen “Clinical Key Ve Uptodate Clinic Karar Destek Sistemleri” hakkında bilgilendirme programı yapıldı.

Tıp Fakültesi Ek Derslik Binası Prof. Dr. Behsan Önal Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Çetin, Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mustafa Hasbek, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Ahmet Altun, çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenciler katıldı.

Gemini Bilgi Teknolojileri temsilcisi Vildan Kandur tarafından Veri Tabanları Eğitimi hakkında katılımcılara uygulamalı olarak bilgi verildi.

Yoğun katılımın olduğu programda özellikle “UpToDate ve ClinicalKey” veri tabanları hakkında sunum yapılmış ve bu veri tabanlarının nasıl verimli şekilde kullanılabileceği hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

Haber Tarihi : 17.10.2019