Üniversitemize Alınacak Sürekli İşçi Kura Çekimi Noter Huzurunda Gerçekleştirildi

Üniversitemizin merkez yerleşkesine ve ilçelerdeki okullara alımı yapılacak 23 adet temizlik görevlisi ve 16 adet güvenlik görevlisi sürekli işçi alımına ait asıl ve yedek adayları belirlemek üzere noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirildi.

 

Üniversitemiz 4 Eylül Kültür Merkezi’nde yapılan kura çekimine 2 bin 499 kişi başvurdu.

 

Kura çekiminden önce konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “39 sürekli işçi alımı için kura çekimine başlayacağız. Toplamda 2 bin 499 başvuru yapıldı. Sivas Merkeze 20 temizlik görevlisi alımına 2 bin 2 kişi müracaat etti. Burada 80 asil, 80 yedek aday belirlenecek. Yine Sivas Merkeze 15 güvenlik görevlisi alacağız. Bunun için de 410 başvuru yapıldı. Güvenlik için de 60 asil, 60 yedek belirlenecektir. Asil ve yedek adaylar belirlendikten sonra Üniversitemizin web sitesinden duyurulacaktır.” dedi.

 

Rektörümüz ayrıca, Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu’na 1 güvenlik görevlisi, Suşehri Sağlık Yüksekokulu, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu ve Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na birer temizlik görevlisi alınacağını söyledi. Terör mağdurlarından 2 kişinin başvurduğunu belirten Rektörümüz Yıldız, bunların sadece mülakata dâhil olacağını vurguladı.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ilk kurayı kura çekimine anne-babasıyla gelen minik bir izleyiciye çektirdi.

 

Noter huzurunda yapılan kura çekimi esnasında adayların çok heyecanlı oldukları gözlendi. İsmi okunanlar büyük sevinç yaşadı.

 

Asil ve yedek adaylar kura çekiminden sonraki işlemleri Üniversitemizin web sitesi üzerinden takip edebilecekler. 4 Ekim 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar adaylar istenilen belgeleri şahsen Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına teslim etmek durumundadırlar.

 

Kura Çekimi Sonuçları ve İstenilen Belgeler İçin:

 

http://www.cumhuriyet.edu.tr/personel/duyurugoster.php?recordID=21024



Haber Tarihi : 30.09.2019

AYLARA GÖRE HABERLER