Hayırsever İş Adamından Üniversitemiz Hastanesine Bağış

Üniversite-şehir iş birliği kapsamında hayırsever vatandaşlarımızın Üniversitemize vermiş olduğu katkılar her geçen gün artıyor.

Üniversitemize hayırsever iş adamlarının katkılarıyla yapılan çeşmelerin yanı sıra Amarika menşeli BIPORE INC firmasının sahibi Durmuş Koç Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne tıbbi malzeme yardımında bulundu.

Sivas 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren BIPORE INC firması Sivas Şube Vekili Çağdaş Gayretli, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı makamında ziyaret ederek BIPORE INC firmasının sahibi Durmuş Koç adına Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesine 60.000 TL’lik tıbbi malzeme yardımında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, BIPORE INC firması sahibi Durmuş Koç’a ve Sivas şube vekili Çağdaş Gayretli’ye yaptıkları yardımdan dolayı teşekkür etti.

Haber Tarihi : 01.08.2017