CÜSEM’de Tercüme Birimi Faaliyete Başladı

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM) bünyesinde önümüzdeki günlerde kurulması planlanan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayın Destek Ofisi’nin ilk birimi olan “Tercüme Birimi” faaliyete geçti.

CÜSEM Tercüme Birimi ana dili İngilizce olan ve yıllarca Türkiye’de akademisyen olarak çalışmış, alanında profesyonel çeviri uzmanları desteğiyle hizmet sunmayı hedeflemektedir. Bu amaçla birimde doğru ve hızlı bir biçimde akademik metin tercümesi hizmeti verilecektir.

Akademik çeviri alanında, etkin ve güvenilir biçimde Abstract yazımı, İngilizce makale ve tezlerin çevirileri ile kendi yapmış olduğunuz çeviriler için de akademik İngilizce editörlük hizmeti sunulacaktır. Belirtilen çeviri hizmetlerinden faydalanmak için https://cusem.cumhuriyet.edu.tr/ ana sayfasındaki linke dosyanızı yüklemeniz yeterli olacak.

Tercüme birimi karakter başı ücretlendirme yapacak olup ayrıntılı bilgi almak için CÜSEM ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

Tercüme Ücretlendirme Tablosu

Hizmet Türü

Karakter Başı Ücret (Boşluksuz)

Hizmet Süresi