14 Mart Tıp Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Doğa Yürüyüşü

14 Mart Tıp Bayramı ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve şehitlerimizi anmak için Sivas Dağcılık Federasyonu, Herkes İçin Spor Federasyonu, Sivas İl temsilciliklerine bağlı kulüpler ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımıyla etkinlik düzenlendi.

Ev sahipliğini SADAK Spor Kulübü’nün yaptığı faaliyete, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Çimen, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Çetin, Doç. Dr. Zekeriya Öztemur, Türkiye Dağcılık Federasyonu İl Temsilcisi Ahmet Hasdemir, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Baysal ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Yaklaşık 150 kişinin katıldığı faaliyet kapsamında Üniversitemiz yerleşkesinden hareket eden dağcılardan 115’i Kardeşler Tepesi’ne tırmanarak zirve yaptı.

Haber Tarihi : 22.03.2017