Eğitimde Merkezî Sınav Uygulamaları- Eğitsel ve Toplumsal Sonuçları Konferans Düzenlendi

Eğitim Fakültesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Ana Bilim Dalı’nın katkılarıyla Eğitim Fakültesi Dekanlığı tarafından Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Taner Çifçi, Yrd. Doç. Dr. Erkan Yeşiltaş, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Konferans öncesinde konuşan Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Taner Çifçi programda emeği geçenlere teşekkür ederek,  konferansa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Nükhet Demirtaş’a teşekkür etti.

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Ölçme ve Değerlendirme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nükhet R. Demirtaşlı, “Eğitimde Merkezî Sınav Uygulamaları- Eğitsel ve Toplumsal Sonuçları” hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Haber Tarihi : 18.10.2016