İşitme Engellilerin Çocukları 23 Nisan’da Doyasıya Eğlendiler

İşitme engellilerin işiten ve konuşan, kendilerine “rehbercik “ adı verilen çocukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Sivas Belediyesi ile Cumhuriyet Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği programla gönüllerince eğlendiler.

Programa, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ile Cumhuriyet Üniversitesi Engelliler Birimi koordinatörü Prof. Dr. Recep Toparlı, işitme engelli ailelerle rehbercikler katıldı.

Sivas Özel İdaresi Oyun Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikte rehberciklere önce oyuncak dağıtıldı. Ardından rehbercikler, ailelerinin nezaretinde oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendiler.

Rehbercikler ve aileleri kendilerine bu imkânı sağlayan Valimize, Belediye Başkanımıza ve Rektörümüze çok teşekkür ettiler.

Haber Tarihi : 24.04.2018