Rektörümüzün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

 

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. ALİM YILDIZ'IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI


23 Nisan, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı olması ile birlikte Türk milletinin tek bir çatı altında millî kararlarını vermeye başladığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin de açılışının 98. yıl dönümünü kutladığımız önemli bir gündür.


Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada ilk ve tek çocuk bayramıdır. Tüm dünya çocukları arasında, özelde sevginin ve kardeşliğin, genelde ise dünya barışına katkı sağlayan önemli bir bayram hâline gelmiştir.


Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, çok yakın bir gelecekte bizlerin yerlerini alacak ve elde edecekleri başarılarla ülkemizin hedeflerini yakalamasında belirleyici roller oynayacaklardır.


Dolayısıyla çocuklarımızı araştıran, sorgulayan, üreten, yenilikçi, millî ve manevi değerlerine bağlı, kendine güvenen, vatan sevgisi yüksek bireyler olarak yetiştirmek temel sorumluluğumuz olmalıdır. 


Bu anlamlı ve güzel gün vesileyle tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyor, Cumhuriyet Üniversitesi adına tüm milletimizin ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.


Prof. Dr. Alim Yıldız - Rektör



Haber Tarihi : 22.04.2018

AYLARA GÖRE HABERLER