Personel Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen personel arası voleybol turnuvası sona erdi.

Taha Akgül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakaların final karşılaşması, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi takımları arasında gerçekleşti.

Final karşılaşmasında Hastane takımı BESYO takımını 2-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Müsabaka öncesi açıklama yapan sporcular, “Bu voleybol turnuvası bizler için iyi oldu. İş stresimizi burada atıyoruz. Bu tür sportif faaliyetlerin artarak devam etmesini istiyoruz.” dediler.

Sporun sosyal yaşam için önemine vurgu yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven, “Turnuvaya katılan tüm personelimize teşekkür ediyorum. Güzel müsabakalar İlk üçe kalan takımlarımızı da ayrıca kutluyorum”. ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından ilk üçe giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Haber Tarihi : 25.02.2019