SCÜ’de TOGG ile Eğitim Verildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Cumhuriyet Teknokent tarafından öğrencilere elektrikli araçlar konusunda yerli ve milli gururumuz TOGG ile eğitim verildi.

SCÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Ahmet Aksöz, Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Emre Ünsal ile Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Mühendislik Temel Bilimleri Bölümü Öğr. Üyesi Prof. Dr. Emre Biçer, öğrencilere günümüzde kullanımı yaygınlaşan ve yakın gelecekte kullanımının hızla artacağı bilinen elektrikli araçlar hakkında güç aktarım sistemleri, elektrikli araç bataryaları, iot çözümleri ve şebekeye etkisi konularında bilgi verdi.

SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, TOGG’da incelemelerde bulundu.

Haber Tarihi : 11.09.2023