Akademisyenimizden İngilizce Eğitimine Katkı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi ve Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliği, ABD Ankara Büyükelçiliği’nin sponsorluğunda 1-5 Temmuz 2019 tarihleri arasında özel bir otelde İngilizce öğretmenlerine yönelik eğitim verildi.

Eğitime Millî i Eğitim Bakan Danışmanı Asuman Selçuk, Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ile ABD Büyükelçiliği Eğitim Ataşesi David Fay, eğiticiler ve İngilizce öğretmenleri katıldı.

Making English Come Alive Summer Institute for English Teachers Eğitimi’nde Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sibel Korkmazgil, Molly Staeheli, Rochelle Abram Keogh, ODTÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gölge Seferoğlu eğitici olarak yer aldı.

Eğitimde, etkili yabancı dil öğretim yöntem ve teknikleri, yabancı dil öğretiminde teknoloji kullanımı ve farklı becerilere yönelik aktivite örnekleri eğitime katılan İngilizce öğretmenleriyle paylaşıldı.

Haber Tarihi : 11.07.2019