Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulunda 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı

Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulunda 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı Düzenlendi.


Yüksekokul öğrencileri tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni anma programına Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gülay Ercins, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nilüfer Tuğut, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Programın açış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gülay Ercins, Çanakkale Savaşı'nın Türk tarihinin en şerefli sayfalarını dolduran bir zafer destanı olduğunu belirterek "Bizler millet olarak ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirten sağlam inancın, sarsılmaz ruhun mirasçılarıyız. Bugün Çanakkale Zaferinin 103. yılında o topraklarda savaşan başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm askerlerimizi rahmetle anmak üzere toplandık. Kendilerine göstermiş oldukları cesaret ve inançtan ötürü şükranlarımızı sunuyoruz. Milletçe şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emaneti her geçen gün aynı şuur ve inançla en yükseklere taşımakta kararlıyız." dedi. 

Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Didem Kayhan Yüksel tarafından hazırlanan Çanakkale konulu Oratoryo'dan sonra günün anısına okul bahçesine 200 tane meyve fidanı dikildi.
 



Haber Tarihi : 24.03.2018

AYLARA GÖRE HABERLER