Öğrencilerimizden Hayvan Barınağına Ziyaret

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde okuyan öğrencilerimiz "Hayvan Hakları" dersi kapsamında Sivas Belediyesi Sokak Hayvanları Yaşam, Rehabilitasyon Merkezi ve Hayvan Oteli’ni ziyaret ettiler.

Sahipsiz hayvanlara dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amcacıyla Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erhan Yüksel öncülüğünde düzenlenen gezide, Sokak Hayvanları Yaşam, Rehabilitasyon Merkezi ve Hayvan Oteli’nde yürütülen faaliyetler hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Ayrıca sahipsiz hayvanlarla yakından ilgilenme fırsatı bulan öğrencilerimiz hoşça vakit geçirdiler.

Program, öğrencilerin kendi harçlıklarıyla satın aldıkları mamaların Sokak Hayvanları Yaşam, Rehabilitasyon Merkezi ve Hayvan Oteline bağışta bulunulmasıyla sona erdi.

Haber Tarihi : 03.01.2020