Erasmus Plus+ Azerbaycan Ziyareti

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı ve Erasmus Plus + Koordinatörü Prof. Dr. Ali Aksu ve Erasmus Plus + Koordinatör Yardımcısı Taha Tuna Kaya, Erasmus Plus+ ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak ders denkliklerinin kabulü sorununun çözülmesi ile ilgili görüşmeler yapmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gittiler.

Bu kapsamda, Bakü Devlet Üniversitesi, Ada Üniversitesi ve Bakü Diller Üniversitesinde Uluslararası İlişkilerden sorumlu rektör yardımcıları ve yetkililerle görüşmelerde bulundular.

Azerbaycan üniversiteleri ile Üniversitemiz arasında Erasmus Plus + ve Mevlâna değişim programları kapsamında var olan ilişkilerimizin daha da artırılması için ikili görüşmeler yapıldı.

Haber Tarihi : 16.05.2018