Akademisyenlerimizin Büyük Başarısı

Üniversitemizden iki akademisyen, dünyanın önde gelen akademik yayıncılık şirketlerinden biri olan Springer Yayınevi'ne editör olarak davet edildi.

Gıda Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özlem Pelin Can ve Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Meryem Göksel Saraç, dünyanın önde gelen akademik dergilerinden biri olan İsviçre merkezli Springer Yayınevi tarafından kitap editörü olarak davet edildi.

Akademisyenlerimizin de editörlüğünde görev aldığı ve kurguladığı yaklaşık 15 farklı ülkeden 25’den fazla akademisyeni bir araya getiren “Food Analogues: Emerging Methods and Challenges” adlı 20 bölümlük kitabın yazım çalışmaları başladı.

Akademisyenlerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Haber Tarihi : 11.04.2023