"Tiyatronun Dünü ve Bugünü” Konulu Panel Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde (SCÜ) Tiyatronun Dünü ve Bugünü” konulu panel düzenlendi.

SCÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, SCÜ Tiyatro Oyuncuları Topluluğu ve SCÜ Kariyer Planlama Merkezinin ortaklığında Kültür Merkezi Kadı Burhanettin Salonu’nda düzenlenen panelde Sivas Devlet Tiyatrosu’ndan oyuncular yer aldı.

Moderatörlüğünü SCÜ Tiyatro Topluluğu (CÜTOT) koordinatörü Koray Keleş’in yaptığı panelin konuşmacıları Kardelen Göktaş, İnanç Keteci, İsmail Tütüncü ve Serkan Yanar oldu.

Öğrencilik hayatları ve profesyonel deneyimlerinden bahseden oyuncular, öğrencilere hoş dakikalar yaşattı. Tiyatrocu olmanın zor ama bir o kadar da güzel olduğuna değinen oyuncular, öğrencilere hayallerinin peşinde koşmaları tavsiyesinde bulundu. Panelde, Türkiye’de tiyatronun gelişimi ve mevcut durumu hakkında bilgiler de verildi.

Haber Tarihi : 13.04.2022