Gürün MYO “Proje Geliştirme ve Hazırlama Eğitimi”

Gürün Kaymakamlığı ve Gürün Meslek Yüksekokulu iş birliği ile kamu personeline yönelik "Proje Geliştirme ve Hazırlama Eğitimi" düzenlendi.

Proje geliştirme altyapısını güçlendirmek, proje yapımını desteklemek ve ileriye dönük önemli projeler oluşturulmasına zemin hazırlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, kamu personelinin kendi alanlarında proje geliştirmelerini teşvik edildi. Eğitim kapsamında proje nasıl yazılır, iyi bir projenin özellikleri ile proje yazım aşamaları nelerdir ve başarılı projelerden örnekler verilerek kamu personeli etkin proje oluşturma ve başarılı proje hazırlamaları hususunda bilgilendirildi.

Gürün Kaymakamlığı ve Gürün Meslek Yüksek Okulunun hazırlamış olduğu eğitim kapsamında proje geliştirme alt yapısının kurulumu için ilk adım atıldı. Eğitim, yüksekokul öğretim görevlilerinden Öğretim Görevlisi Nurullah Okuyan tarafından verildi. Tecrübe Paylaşımı konusunda Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hidayet Takcı uzaktan bağlantı ile eğitime katılarak proje geliştirme konusundaki tecrübelerini paylaştı.

Böylelikle proje hazırlama hususunda Kaymakamlık ve Meslek Yüksekokulu birlikteliği ile kamu personeli teşvik edilerek bilinçlendirildi.

 

 



Haber Tarihi : 14.11.2017

AYLARA GÖRE HABERLER