Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulundan Toplumu Bilgilendirme Faaliyeti

Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu ve Hafik Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile Belediye Başkanlığı, Millî Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına ve ilçe halkına Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM) eğitmenleri tarafından “Temel İlk Yardım Bilgilendirme” semineri düzenlendi.

Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen programa öğretim üyeler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

CÜSEM ilk yardım eğitmeni öğretim görevlisi Bahar Türkmenoğlu, trafik kazalarında ve acil durumlarda yaralıya nasıl müdahale edileceği konusunda bilgilendirme yaptıktan sonra ilk yardımın önemini ve yetkin kişiler tarafından uygulanması gerektiğini ifade etti.

Ardından yine CÜSEM eğitmeni ve Kanserle Yaşam ve Dayanışma Derneği (KAYADER) başkanı Ayşe Sarı ise, kanserin tedavisi ve kanserden korunma yolları hakkında bilgi vererek kanser tedavisinde motivasyonun önemine vurgu yaptı.

Haber Tarihi : 29.12.2017