Öğrencilerimiz Emniyet Müdürlüğüne Destek Ziyaretinde Bulundu

Rektör Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Taner Çifçi ve Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri Sivas İl Emniyet Müdürümüz Turan Aksoy’u ziyaret edip ‘’Polisimizin Yanındayız’’ mesajı verdiler.

Emniyet Müdürümüz Turan Aksoy ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür etti. Turan Aksoy, ‘’Zor zamanlardan geçiyoruz. Böyle zamanlarda devlet-millet bütünleşmesi daha da önem kazanıyor. Son günlerde sosyal medyada dolaşan ses kayıtlarına ve fotoğraflarına itibar etmemek lazım. Bunlar korku terörünü körüklemek amacıyla yapılan şeyler. Duyduğunuza değil gördüğünüze inanın. En sağlıklı bilgiyi Valiliğimizin sitesinden ve sosyal medya hesaplarından öğrenebilirsiniz. Bu devleti yıkmaya kimsenin gücü yetmez. Yeter ki vatandaş ve devlet el ele versin.’’ dedi.

Yrd. Doç. Dr. Taner Çifçi, ülkemizi ve milletimizi koruyan güvenlik güçlerinin daima yanında olduklarını belirterek, ‘’Kritik zamanlardayız. Vatanımıza sahip çıkacağız. Kışkırtıcı ve bölücü eylemlere izin vermeyeceğiz. Hepimiz kardeşiz. Kimse kendini devletin yerine koyup adaleti tesis edemez. Biz büyük bir devletiz, büyük bir imparatorluğun varisiyiz. Şu dönem vatanını sevenlerle vatan hainliği yapanların iyice ayrıştığı bir dönem. Vatan sevmek imandandır. Ülkemizde savaş olsa bizi kimse kabul etmez, biz de bir yere gitmeyiz zaten. Müdürüme bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum.’’ dedi.





Haber Tarihi : 23.12.2016

AYLARA GÖRE HABERLER