Üniversitemizdeki Yabancı Öğrenciler

Üniversitemiz yönetimi, farklı ülkelerden eğitim için Üniversitemizi seçen yabancı uyruklu öğrenciler ile yemekte bir araya geldi.

Personel yemekhanesi protokol salonunda gerçekleştirilen programa Rektör vekilimiz Prof. Dr. Mehmet Çimen, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Taşkın, Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Daışmanımız Prof. Dr. Recep Toparlı, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Hakan Yekbaş, Türkçe Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÖMER) Müdür Vekili Okutman Mahmut İnat ve yabancı öğrenciler ile öğretmenleri katıldı.

Programda konuşan Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Mehmet Çimen “Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Ankara’daki bir toplantıdan dolayı yemeğe katılamadılar ama hepinize selamları, sevgileri var. Sevgili gençler hepiniz hoş geldiniz. Üniversitemiz adına tabii hocalarınıza teşekkür ediyoruz, büyük bir emek ürünü, inşallah siz de gönlünüze göre bahtınıza göre bölümler seçersiniz. İstikbaliniz, bahtınız açık olsun. Biz sizleri burada eğitmekten gurur duyuyoruz onur duyuyoruz.” dedi.

Program sonrası yabancı öğrencilerin eğitimlerini üstlenen öğretmenlere teşekkür belgesi verildi.

Program, öğrenciler ve öğretmenler ile sohbet eşliğinde devam etti

Haber Tarihi : 10.07.2017