Şarkışla Âşık Veysel MYO’dan Materyal Tasarım Sergisi

Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan "Öğretim Materyalleri Sergisi”nin açılışı yapıldı.


Âşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi’nde Kaymakam Adayı Özgür Kaya, Belediye Başkanı Yardımcısı Uğur Taş, Millî Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen ve Âşık Veysel Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu tarafından yapılan açılışın ardından sergi ziyaret edildi.


Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü 2’nci sınıfından 52 öğrenci tarafından Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Yadigar İrem gözetiminde açılan 70 stant, ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu.


Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Balıkçıoğlu, “Öğrencilerimizin bir dönem boyunca hazırlamış oldukları öğretim materyalleri sergisinde eserleri sergilenen 52 öğrencimize teşekkür ediyorum. Bu serginin düzenlenmesinde ve bugün açılmasında emeği olanları kutluyorum.” dedi.


Şarkışla Âşık Veysel MYO Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İrem de protokole stantları anlatarak, “Öğrencilerimiz her yıl çıtayı daha yukarıya taşıyor. Bu da biz yöneticileri çok mutlu ediyor. Onlarla ne kadar gurur duysak az." diye konuştu.



Haber Tarihi : 24.05.2019

AYLARA GÖRE HABERLER