Zeytin Dalı Harekâtı’na Destek Yürüyüşündeyiz

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'na destek amacıyla "Al Bayrağını Al da Gel" sloganıyla düzenlenen destek yürüyüşüne Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ile akademik ve idari çalışanlarımız da katıldı.

 

İnönü Bulvarı'nda ellerinde Türk bayrakları ve dövizlerle toplanan 54 sivil toplum kuruluşunun üyeleri ile gaziler ve vatandaşlar, sloganlar eşliğinde kent meydanına yürüdü. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşe, Sivas Belediyesi Mehter Takımı ve atlı birlikler de destek verdi.

 

Kent meydanındaki Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından grup adına konuşan Sağlık-Sen Sivas Şube Başkanı Efe Zileli, “Türkiye'nin mağdur ve mazlumların son durağı hâline geldiğine dikkati çekerek, "İşte bugün Türkiye olarak hem sözümüzün sahibi olmak hem de sözümüzün arkasında durmak için sahadayız, sahada olmaya da devam edeceğiz. Canlarını hiçe sayarak vatan, millet sevdasıyla sahada bulunan kahraman Mehmetçiklerimize selam olsun. Gerekirse şehadet şerbetini içmeye ve Cennet-i Âlâ’ya ulaşmaya hep birlikte hazırız." ifadelerini kullandı.

 

Konuşmanın ardından Fetih Suresi okundu, dua edildi.



Haber Tarihi : 18.02.2018

AYLARA GÖRE HABERLER