Öğrencimiz Büşra Esma Kılıç’ın Sağlık Durumu İyi

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız geçtiğimiz günlerde yerleşkede meydana gelen elim trafik kazasında yaralanan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü 4’ncü sınıf öğrencimiz Büşra Esma Kılıç’ı tedavi gördüğü Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Bölümünde ziyaret etti.

Öğrencimizin sağlık durumunu yakından takip eden Rektörümüze Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan ve hastane yönetimi eşlik etti.

Ziyarette Rektörümüz öğrencimizin sağlık durumu hakkında hastane yönetiminden ve doktorlardan bilgi aldı.

Öğrencimiz Büşra Esma Kılıç’ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen doktorlar önümüzdeki günlerde Plastik Cerrahi Servisinde tedavisinin süreceği ve en kısa sürede taburcu edileceğini belirttiler.

Haber Tarihi : 30.03.2019