İşçilerimiz ile Toplu Sözleşme İmzalandı

Üniversitemizde Tez- Koop-İş Sendikasına üye olarak görev yapan işçilerimizin 2018-2021 yılları arasında mali, sosyal haklarını belirleyen toplu iş sözleşmesi imzalandı.

İş yerinde düzenli ve verimli çalışmayı sağlamak, üretimi artırmak, işverenin ve işçilerin menfaatlerini dengelemek, karşılıklı iyi niyet ve güvenle iş başarısını sağlamak ve taraflar arasında oluşabilecek ihtilaflı durumlara çözüm bulunmasını amaçlayan toplu iş sözleşmesini Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ve Tez- Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Haydar Özdemiroğlu imzaladı.

Mali ve sosyal hakları belirleyen yeni toplu iş sözleşmesinin hem işveren olarak Üniversitemize hem işçilerimize hem de işçilerimizin temsilcisi Tez- Koop-İş Sendikasına hayırlı olması dilekleri karşılıklı olarak ifade edildi.

Haber Tarihi : 28.09.2018