Yeni Uzman Doktorlar Göreve Başladı

Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi ilimizden ve çevre illerden gelen hastalarımıza daha iyi sağlık hizmeti sunmak için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Bölümü'nde bir profesör, Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü’nde bir uzman doktor ve Pediatri Bölümü’nde üç uzman doktor göreve başladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde göreve yeni başlayan İç Hastalıklar Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Karademir, Pediatri (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları) Uzmanları Yrd. Doç Dr. Ayça Kömürlüoğlu, Uzman Utku Aygüneş ve Uzman Ahu Aksoy’u ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Yılmaz da hazır bulundu.

HABERLE İLGİLİ VİDEO İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

youtu.be/wy3_1esSXco    VİZYON 58

youtu.be/4_tlO4L1QvE      SRT