Beden Eğitimi Öğrencileri Materyal Sergisi Açtı

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Öğretmenliği Ana Bilim Dalı III. Sınıf Öğrencilerinin  “Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı” dersi kapsamında hazırladıkları Materyal Sergisi törenle açıldı.
 
Öğretim Görevlisi Sabri Ürgüp koordinatörlüğünde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonu’nda gerçekleşen serginin açılışına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Çimen, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Gül,  Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ile çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı.
 
Açılışta konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çimen, sporun hayatın her alanında olması gerektiğini, bununla birlikte sporu daha iyi anlamak ve sevdirmek adına sporu tanıtan materyallerin de önemli olduğuna dikkat çekerek serginin açılmasında emeği geçenler teşekkür etti. 
 
Öğretim Görevlisi Sabri Ürgüp ise konuşmasında serginin amacı hakkında bilgiler vererek,  “Öğrencilerimizin öğrendiklerini sentezlemek suretiyle kendi üretkenliklerini de katarak performanslarını, eserlerini ortaya koymalarını sağlamak, öğretmen olduklarında beden eğitimi ve sporun önemini öğrencilerine kavratabilmek, çağımızın hastalığı olan teknolojik unsurların esiri değil, yöneticisi olmalarını sağlayabilmek amacıyla bu sergiyi düzenledik.” dedi.
 
Serginin açılışının ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Çimen ve beraberindekiler, sergiyi dolaşarak Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Mehmet Gül ve Öğretim Görevlisi Sabri Ürgüp’ten sergi hakkında bilgi aldılar.  
 



Haber Tarihi : 19.12.2016

AYLARA GÖRE HABERLER