Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yerlikaya'yı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Taşkın, Prof. Dr. Mehmet Çimen, Genel Sekreter Vekili. Doç. Dr. Hakan Yekbaş ile birlikte Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Hamza Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başdanışman Yerlikaya ile bir süre sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ve yönetimi, Üniversitemizin çalışmaları hakkında kendisine bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başdanışman Yerlikaya, Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ve yönetimini tebrik ederek Cumhuriyet Üniversitesi’nin Sivas için çok önem arz eden bir kurum olduğunu dile getirdi ve çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Tarihi : 18.10.2016